hhc onderuit in slotseconde bij vvsb

  HHC ging vanmiddag op bezoek bij VVSB, een middenmoter uit de 2e Divisie. HHC zelf bevindt zich het hele seizoen echter al in de onderste regionen van de ranglijst, al is het qua punten de laatste weken wel aan een opmars bezig.

  Voorafgaand aan het duel was er eerst een minuut stilte in verband met de vliegtuigramp in Brazilië eerder deze week. Hierbij kwam bijna het voltallige elftal van de Braziliaanse voetbalclub Chapecoense om het leven. Voorafgaand aan elk duel vandaag in Nederland werd hierdoor eerst een minuut stilte gehouden. Na deze minuut nagedachtenis was het echter tijd om het duel tussen VVSB en HHC Hardenberg in gang te zetten.

  [tweetwidget type=”single” query=”805094508186767360″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

  In de eerste helft was het HHC dat aanvankelijk de betere kansen kreeg. De bezoekers uit Hardenberg lieten echter na om deze te benutten waarna ook VVSB de kans kreeg om de score te openen. HHC kwam echter goed weg toen een bal in de kluts maar net naast het eigen doel verdween. Beide ploegen kwamen zodoende niet verder dan een 0-0 ruststand.

  Aan het begin van de tweede helft kreeg VVSB vervolgens direct al een grote kans om de score te openen maar kwam HHC met de schrik vrij. Het bleek echter een voorbode voor het tweede bedrijf waarin VVSB meerdere malen de kans kreeg om op 1-0 te komen. Gelukkig voor HHC ging VVSB echter slordig om met de mogelijkheden waardoor het tot aan de blessuretijd toe nog 0-0 bleef.

  HHC-doelman Sander Danes had zijn ploeg in deze slotfase al meerdere malen knap gered en leek zijn ploeg vandaag een punt te gaan bezorgen. In de laatste minuut van de blessuretijd ging het alsnog mis. HHC kreeg zelf de vrije trap maar deze werd door Koos Werkman in de handen van de doelman van VVSB geschoten. In de daaropvolgende counter was het een aantal tellen later aan de andere kant wél raak.

  Het was Giovialli Serbony die zijn eigen ploeg de drie punten bezorgde en HHC in rouw dompelde. Wat een zwaarbevochten punt voor HHC leek te gaan worden werd in de allerlaatste seconde van het duel alsnog een nederlaag voor HHC Hardenberg. Hierdoor blijft HHC op de voorlaatste plek op de ranglijst staan met veertien punten uit zestien duels.

  [tweetwidget type=”single” query=”805123321838927872″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

  Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma voor HHC. Dan ontvangt het in eigen huis UNA. Op sportpark De Boshoek zal om 18:00u afgetrapt worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.