groot gratis kerstdiner in de trefkoele

  Het kerstdiner, bestaande uit een menu dat aansluit bij de smaak van zoveel mogelijk mensen en bij de uitgangspunten van halal, wordt gesponsord door het Ouderenfonds en de Jumbo Dalfsen en wordt in samenwerking met lokale organisaties als Humanitas, Zonnebloem en Landstede Welzijn georganiseerd. Consumpties komen voor eigen rekening. Het kerstdiner wordt zondag 18 december om 16.00 uur gehouden in het Pluscafé van de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR  Dalfsen.

  Er is plaats voor  honderd gasten, dus geef je nu al op. (vol is vol). Je kunt je aanmelden via Landstede Welzijn Dalfsen, tel.: 088-8508800 of email: jgeerts@landstede.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.