Home / groninger op de bon na spelletje doen durven of de waarheid in dalfsen

groninger op de bon na spelletje doen durven of de waarheid in dalfsen

Agenten die bezig waren met toezicht houden op jongeren die per bus terugkwamen van het uitgaan werden verrast toen ze een jongen zagen rennen met een verkeersbord onder zijn arm.

Durven
De politie hield de man staande. Hij bleek met een groep vrienden uit te zijn geweest in Dalfsen en het spelletje ‘doen, durven of de waarheid’ te spelen. Hij had gekozen voor ‘durven’, wat resulteerde in de uitdaging een verkeersbord mee te nemen.

Helaas voor hem duurde dit avontuur niet lang, want het bord werd in beslag genomen en de 23-jarige Groninger werd voorzien van een bekeuring voor baldadigheid. De Officier van Justitie bepaalt de hoogte van deze boete. Volgens de politie zijn dit meestal hoge bedragen.

Plek van herkomst
De man wist zich overigens niet meer precies te herinneren waar hij het verkeersbord vandaan had gehaald, waarop de collega’s hem in het dienstvoertuig hebben gezet en op zijn aanwijzing door Dalfsen zijn gereden. Ook dit leverde geen positief resultaat op, ook niet na telefonisch contact met zijn vrienden.

“We zijn dus nog steeds op zoek naar waar het bord op onderstaande (ietwat onscherpe) foto thuis hoort”, aldus de politie. “Mist u bij u in de buurt een dergelijk bord? Dan horen wij het graag! Dan kan de gemeente het bord weer op zijn plaats hangen.”

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.