Home / gezellige sfeer op kerstmarkt van vechtdal college ommen

gezellige sfeer op kerstmarkt van vechtdal college ommen

Het was een echte kerstmarkt waar ook de avondmaaltijd genuttigd kon worden. Hier werd dan ook massaal gebruik van gemaakt. Warme chocolademelk, snert, broodje beenham, oliebollen, knieperties en koekjes werden in grote hoeveelheden verkocht voor het goede doel.

Dit jaar wordt geld ingezameld voor beter onderwijs in Malawi. In de voorjaarsvakantie gaan mevrouw Carrière en twee leerlingen, Lars Goosselink en Wout Grootemarsink op reis met stichting Edukans naar Malawi. Voor Malawi zullen er verschillende inzamelingsacties dit jaar plaatsvinden in en om school.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.