gezellige sfeer op kerstmarkt van vechtdal college ommen

  Het was een echte kerstmarkt waar ook de avondmaaltijd genuttigd kon worden. Hier werd dan ook massaal gebruik van gemaakt. Warme chocolademelk, snert, broodje beenham, oliebollen, knieperties en koekjes werden in grote hoeveelheden verkocht voor het goede doel.

  Dit jaar wordt geld ingezameld voor beter onderwijs in Malawi. In de voorjaarsvakantie gaan mevrouw Carrière en twee leerlingen, Lars Goosselink en Wout Grootemarsink op reis met stichting Edukans naar Malawi. Voor Malawi zullen er verschillende inzamelingsacties dit jaar plaatsvinden in en om school.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.