Home / formido raalte sponsort teams vv lemelerveld

formido raalte sponsort teams vv lemelerveld

De voetbalvereniging is verheugd met het feit dat ook voor deze teams nu een shirtsponsor is gevonden. Met het aantrekken van Formido als sponsor is er weer eens een sponsor van buiten Lemelerveld terug te vinden op de wedstrijdtenues. Dennis Nijland, bedrijfsleider van de vestiging in Raalte, ontving een bloemetje als blijk van waardering en enkele spelers van beide teams bezochten de Formido om op de foto te gaan in hun nieuwe tenues.

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.