Home / fc beun wint oliebollentoernooi nieuwleusen

fc beun wint oliebollentoernooi nieuwleusen

Afgelopen woensdag werd weer het jaarlijkse Oliebollentoernooi gespeeld in sporthal De Schakel. Dit jaarlijkse toernooi voor vriendenteams uit Nieuwleusen en de regio kent een lange traditie. Ook dit jaar werd er weer gestreden op het scherpst van de snede, maar altijd sportief en omgeven met veel gezelligheid.

‘t Trefpunt en Edu Sport werden achter FC Beun en de Tempotikkers respectievelijk derde en vierde. De voetbalverenigingen Union SV en S.V. Nieuwleusen kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi die met een knallend feest werd afgesloten. 

Lees ook

Extra inzet aanpak drugs en georganiseerde criminaliteit (ondermijning) in Dalfsen

Nieuw Damoclesbeleid stelt burgemeester in staat gebouwen te sluiten bij aanwezigheid, gebruik of verhandelen drugs; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.