Home / enthousiaste tenniskids in ommen klaargestoomd voor de strijd

enthousiaste tenniskids in ommen klaargestoomd voor de strijd

De twee trainers zijn beiden verbonden aan tennisschool Drive, die de tennislessen verzorgt bij de tennisclubs in Balkbrug, Ommen en Dedemsvaart. De kinderen, ook afkomstig van deze drie verschillende tennisclubs, krijgen zo de mogelijkheid om meer ervaring op te doen met spelers van de andere clubs.

De samenwerking tussen de clubs is een positieve ontwikkeling, en er staan nog veel meer activiteiten gepland. Zo stelt TC ommen momenteel een aantal banen beschikbaar voor de tennislessen van de Hardenbergse spelers, omdat daar nieuwe banen worden aangelegd, en worden ook hier gezamenlijke speelavonden georganiseerd, waarbij spelers van beide clubs tegen elkaar kunnen spelen.

Lees ook

Jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De jeugdvoetbalopleiding van S.V. Nieuwleusen houdt tijdens de voorjaarsvakantie de jeugdvoetbaldagen. Deze vinden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.