Home / droge hammam behandeling bij sauna and beauty ommen

droge hammam behandeling bij sauna and beauty ommen

Dode huidcellen worden verwijderd met de kese (peelinghandschoen), waarmee ook de doorbloeding van het bindweefsel wordt gestimuleerd. Na het scrubben voelt de huid zacht en glad aan en kan deze door de geopende poriën weer ademen. Hierna volgt een inzeping. Dit ritueel reinigt de huid nog dieper.

De zeep zit in een speciale zak en wordt rondgezwaaid waardoor veel schuim ontstaat.  Door middel van lange halen en zachte knedingen zorgt dit voor een  nog diepere reiniging van de huid. Om de Hammam compleet te maken volgt een oliemassage die de huid en het lichaam verder tot rust brengt.  U sluit af met een Hammam thee met een lekkernij.

De Hammam behandeling  is goed te combineren met de overige faciliteiten van Sauna & Beauty Ommen. Om kennis te maken vindt u elders in deze krant meerdere kortingsmogelijkheden.   Kom heerlijk tot rust bij Sauna & Beauty Ommen. www.sauna-beautyommen.nl

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.