Home / doe et tast toe frisse inspiratie voor ondernemers

doe et tast toe frisse inspiratie voor ondernemers

Bevroren gras, lichtslingers, kampvuurtjes, schapenvachten, muziek, workshops, lekker eten en een tent boordevol creativiteit. Dat is in een notendop het concept van de allereerste Doe & Tast toe van VILLA 5, een exclusief evenement voor ondernemers. Alle ondernemers uit de regio die zin hebben om het nieuwe jaar energiek te beginnen zijn van harte uitgenodigd voor dit spiksplinternieuwe event op donderdag 26 januari in de villatuin aan de Zeesserweg 5 in Ommen.

 

Doe & Tast toe in de frisse buitenlucht

De naam Doe & Tast toe zegt het al: aan de slag en lekker eten en drinken! Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van het nieuwe concept, waarbij alles draait om een flinke dosis frisse inspiratie voor het jaar 2017…. en waar kan dat nu beter dan in de koude buitenlucht? De creatieve doeners van het content, creatie en conceptbureau VILLA 5 uit Ommen, toveren speciaal voor deze ‘Doe & Tast toe’ de villatuin om tot een mini-winterfestivalterrein. Dit is al een beleving op zich! Met een sprankelend programma vol powerworkshops, opwarmende muziek en een bbq is iedere ondernemer klaar voor een spetterend 2017. Ondernemers zijn van harte welkom op donderdag 26 januari vanaf 16.00 tot 19.00 uur in de villatuin aan de Zeesserweg 5 in Ommen. Een beter begin van het nieuwe jaar bestaat niet! Aanmelden kan via info@villa5.nl.

 

Meer informatie? Dan kan! Bel ons gerust: 0529 71 25 26

 

Lees ook

Leon Stolte neemt zesde en zevende plaats mee uit Duitsland

NIEUWLEUSEN – Aan de twee races in het Duitse Oschersleben om het IDC Supersport 600 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.