Home / dina poortier verkoopt quiltkunst voor hulp in oeganda

dina poortier verkoopt quiltkunst voor hulp in oeganda

Sinds haar koninklijke onderscheiding begin dit jaar wordt Dina Poortier ook wel de ‘Koningin van draad en naald’ genoemd. Als jong meisjes kreeg ze het werken met naald en draad met de paplepel ingegoten en sindsien is het voor haar een hobby om mooie kunstwerken van stof te maken en ze op verschillende markten voor goede doelen te verkopen.

Om de kerstmarkt bij de Welkoop aan de Haven Oost 4 staat Dina van 10.00 tot 17.00 uur achter haar kraam met onder andere om kerstkleden, tassen, kussens, schorten, pannenlappen en ovenwanten. Wie niet in de gelegenheid is om de Kerstmarkt te bezoeken kan deze maand ook bij haar thuis aan de Hardenbergerweg 71 in Ommen terecht.

Lees ook

Trainersduo bij USV

NIEUWLEUSEN – Voetbalvereniging USV uit Nieuwleusen maakte op de online nieuwjaarsreceptie de opvolgers van trainer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.