derde verlies op rij voor avereest

  Avereest trof de laatste weken al twee ploegen die boven de ploeg uit Balkbrug stonden in de zaterdag 4e klasse D. Vandaag stond wederom één van de bovenste ploegen als tegenstander op het programma van Avereest, namelijk VV Sweel.

  Sweel bevond zich voorafgaand aan het duel verdienstelijk in de top 3 van de competitie. Avereest moet het vooralsnog doen met de zevende plek op de ranglijst en ziet het gat met de bovenste zes ploegen met de week groter worden. Om deze zes ploegen niet definitief uit het oog te verliezen was een overwinning vandaag noodzakelijk voor Avereest.

  Echter zat een overwinning er vanmiddag geen moment in voor de bezoekers. Het moest zijn meerdere erkennen in Sweel en werd met een 4-0 nederlaag weer huiswaarts gestuurd. Avereest verloor zodoende zijn derde opeenvolgende wedstrijd tegen een ploeg uit de top zes. Hierdoor loopt bovendien het gat tussen nummer zeven Avereest en nummer zes Hoogeveen op tot negen punten.

  Voor Avereest staat er nog één wedstrijd op het programma voordat de winterstop aanbreekt. Avereest sluit volgende week het kalenderjaar 2016 af in eigen huis tegen SC Angelslo, de nummer tien van de ranglijst.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.