Home / de bevers wint we van koploper en bint olhaco aan de zegekar

de bevers wint we van koploper en bint olhaco aan de zegekar

Na 2 vrije weekenden waarbij zeker het laatste weekend een domper was omdat Annen D1 niet kwam opdagen en pas op het laatste moment met vage redenen afzegde. Was het weer tijd voor iets wat we al weken doen. Spelen tegen de koploper!! Het lijkt erop dat wij dat prima kunnen, sterker nog, de laatste 2 wedstrijden werden tegen de koplopers gewonnen.

Maar vandaag dus tegen Olhaco die de laatste 6 wedstrijden erg makkelijk gewonnen had en dus redelijk ruim op kop staat. Na een teampraatje in Sinterklaasstijl met duidelijke afspraken de wedstrijd ingegaan.

De 1e set begon gelijk opgaand maar na een 12-12 stand wisten we toch een gaatje te slaan. Onze side out was gewoon prima door een stabiele pass en serverend leverden we de nodige druk waar Olhaco niet onderuit kwam. We liepen snel uit naar 20-15 en wonnen de set met 25-22.

De 2e set hadden we vanaf het begin de controle, mede door een fantastische serveserie van Mathilde van 7 punten was dit een makkelijk prooi voor ons, 25-18.

Ook in de 3e set een gedreven Bevers dat mede met behulp van het publiek en de energie van de meiden aan de kant snel uitliep naar een ruime voorsprong. Aan het eind van de set werden we slordig en kon Olhaco nog wat terugkomen maar de 25-21 winst was ruim.

Dus mooi de overwinning in de pocket, en dan komt die 4e set. Elke keer weer een moeilijk verhaal. De winst is binnen, de spanning en energie vloeien wat weg en de tegenstander maakte hier gebruik van. Bij ons was het hard werken en ging het niet meer vanzelf> Ondanks het harde vechten moesten we deze set aan Olhaco laten met 25-20.

Conclusie een mooie 3-1 overwinning tegen de koploper waar we tevreden over mogen zijn. Gelukkig is er nog ruimte zat voor verbetering. En dat zullen we nodig hebben volgende week als we naar het verre Bolsward reizen.

Lees ook

500 euro voor Voedselbank dankzij prijswinnaar en Supportersvereniging USV

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 9 januari hield USV een digitale nieuwjaarsreceptie. Supportersvereniging USV georganiseerde een muziekbingo, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.