Home / code geel in ommen

code geel in ommen

Vanaf 5 Januari 2017 kan de particulier en het bedrijfsleven, gewoon bij Jan en binnen de stad Ommen, profiteren van de mogelijkheid om in de speciaal geel gekleurde taxi binnen Ommen te reizen. Naast de normale meterprijzen kan: Iedereen voor het vaste tarief van 5 euro met vier passagiers genieten van een rit binnen de stad Ommen in zijn gele taxi – hetgeen uniek te noemen is. Omgerekend kost dit dus per persoon 1.25 euro voor uw taxirit in de stad Ommen.  

De gele stadstaxi | 0529-452500

Lees ook

Zoekplaatje van de week

Een marktkoopman demonstreert, zo te zien aan de vieze plekken op zijn blouse, een vlekverwijderaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.