Home / carinova zingt alleenstaande inwoners toe

carinova zingt alleenstaande inwoners toe

Via contacten met familie is er geregeld, dat de cliënten thuis zijn. “Ik wist er niets van, maar mijn avond kan niet meer stuk.”

Woensdagavond reed het Carinova gezelschap langs een geselecteerde aantal cliënten. “We kunnen niet iedereen bedienen, alhoewel we dit wel graag zouden willen. We hebben gekeken naar mensen die alleen wonen. Dit hoeven geen eenzame zielige mensen te zijn. Integendeel, we zien het eveneens als beloning voor hun eigen vrijwilligerswerk en mantelzorgondersteuning. Maar ook als beloning voor alle levenswijsheid en gezelligheid tijdens de zorg, die zij ons bieden”, aldus Christel Veldman. Deze band tussen hulpverlener en cliënt moet blijven behouden, want dat is waar de zorg op gebouwd is.

Rolande Kleingeld citeert een opmerking: ”Die kapotte heup heeft me veel narigheid gebracht, maar nu heeft het me iets prachtigs opgeleverd, dank jullie wel.” De ontroerende tranen zeiden al genoeg, niet alles kun je in woorden uitdrukken! Het was een mooie en bijzondere avond, voor cliënten en hulpverleners.

In de stal bij Josef en Maria was het erg koud, maar als het kindje Jezus net zo veel warmte en hartelijkheid kreeg, dan heeft Hij het vast lekker warm gehad. Het was een prachtige avond met ‘gouden’  momenten.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.