burgemeester boumans hou je aan de regels bij het carbidschieten

  Veel horecagelegenheden zijn tijdens de jaarwisseling open en organiseren activiteiten om samen het nieuwe jaar op een gezellige manier in te luiden. Horeca mag tijdens de nieuwjaarsnacht van 01.00 tot 06.00 uur geopend zijn. 

  Carbidschieten

  Carbidschieten hoort voor veel inwoners bij oudejaarsdag. Het is een diepgewortelde traditie in onze regio. Daarom is carbidschieten rond de jaarwisseling binnen bepaalde tijden toegestaan. Wel gelden er regels, zodat de situatie veilig blijft en er geen bovenmatige overlast ontstaat voor de omgeving.
  Lees meer over carbidschieten

   

  Oudejaarsvuren

  Een vuurtje op straat op oudejaarsavond? Het lijkt misschien gezellig, maar de gevolgen zijn groter dan je denkt. Daarom zijn oudejaarsvuren niet toegestaan. Dit is vastgelegd in de Algemene Plaatselijke Verordening.
  Lees meer over oudejaarsvuren

   

   

  Vuurwerk

   

  Vuurwerk hoort bij de traditie van oud en nieuw. Om de overlast van vuurwerk te beperken mag je vuurwerk alleen kopen en afsteken op vastgestelde tijden. Het vuurwerk van vuurwerkwinkels met een verkoopvergunning kun je veilig gebruiken, omdat het voldoet aan de wettelijke eisen. 
  Lees meer over het kopen en afsteken van vuurwerk

   

  Gemeente, politie en brandweer

  Medewerkers van de gemeente, politie en brandweer zijn voor, tijdens en na de jaarwisseling actief op straat. Niet alleen om de rommel op te ruimen, maar ook om eventuele overlast te voorkomen.
  Lees meer over de inzet van de gemeente, politie en brandweer

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.