Home / bijeenkomst voor 80 jarige dalfsenaar ab goutbeek

bijeenkomst voor 80 jarige dalfsenaar ab goutbeek

Ab is een veelzijdig persoon en daardoor niet alleen in Dalfsen  maar ook in  grote delen van Nederland een veel gevraagd iemand. Dit vanwege zijn grote kennis op velerlei gebied, maar vooral als amateur historicus. Heel veel  lezingen zijn door hem verzorgd over o.a kasteel Rechteren, de Vecht, het dorp Dalfsen het boerenleven enz.

Daarnaast is hij ook medeoprichter van de Historische Kring Dalfsen (HKD). De eerste vergaderringen en werkzaamheden vonden plaats in de huiskamer van Ab. Hij heeft mede als bestuurslid van het eerste uur en als vrijwilligers op velerlei gebied vanaf de oprichting zijn bijdrage geleverd.

 

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.