Home / beoogd bestuur kulturhus nieuwleusen bekend

beoogd bestuur kulturhus nieuwleusen bekend

In de raadsvergadering van januari 2017 vraagt het college van B&W de gemeenteraad de voorgedragen personen te benoemen in hun functie als bestuurslid voor het Kulturhusconcept in Nieuwleusen.

Het beoogde bestuur bestaat uit een diversiteit van mensen uit de gemeente Dalfsen, c.q. de kern Nieuwleusen. Zij beschikken gezamenlijk over een verscheidenheid aan kennis en ervaring. Ook beschikken ze over een breed netwerk. De te benoemen bestuursleden vullen elkaar aan met grote verscheidenheid aan kwaliteiten en vormen daarmee een uitstekende basis voor een sterk team voor de start, positionering en verdere ontwikkeling van het Kulturhusconcept in Nieuwleusen.

Verdere ontwikkeling van het Kulturhus Nieuwleusen
De voorgedragen kandidaten leveren ieder afzonderlijk, en gezamenlijk als bestuur, een stevige bijdrage aan de ontwikkeling van het Kulturhusconcept in de kern Nieuwleusen:
– De heer Groenhuis met een brede bestuurlijke ervaring en vanuit zijn rol als initiator en verbinder voor een succesvol Kulturhus in Nieuwleusen. Tevens heeft hij oog voor, en is (bestuurlijk) betrokken bij, verschillende maatschappelijke ontwikkelingen.
– De heer Van Zanten met sociaal maatschappelijk ondernemen als leidraad en met juridische expertise.
– De heer Schoonhoven met de bestuurlijke en politieke ervaring in Nieuwleusen en gemeente, betrokkenheid vanuit de lokale gemeenschap en de motivatie om mee te helpen aan een toekomstbestendig Nieuwleusen.
– De heer Velthuis met de ervaring van het onderwijs, waarin hij verschillende rollen heeft vervuld binnen het onderwijsveld.
– De heer Odink vanuit zijn financiële achtergrond en bestuurlijke ervaring.

De bestuursleden voldoen tevens aan de voorwaarden die worden gesteld zoals omschreven in de conceptstatuten van het Kulturhus Nieuwleusen. Zo staat in de conceptstatuten omschreven dat de te benoemen bestuursleden natuurlijke personen moeten zijn die geen directe of indirecte relatie onderhouden met de gemeente Dalfsen in arbeid technische, bestuurlijke of professionele zin. De voorgestelde bestuursleden voldoen ruimschoots aan het profiel voor de bestuursfuncties zoals is eerder is vastgesteld.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.