Home / baartman op de voest nyhoff gaat rock n roll in theater carrousel

baartman op de voest nyhoff gaat rock n roll in theater carrousel

Nathalie Baartman is woonachtig in Amsterdam en is geboren in een piepklein dorpje in Twente. Dit kan en wil ze ook niet verbloemen. Haar vet Twentse accent verloochent haar afkomst niet. Ze weet te boeien vanaf het moment dat ze op de planken verschijnt. Met haar open blik, ogenschijnlijk naïef, zal zij u verrassen en ontroeren. De cabaretvoorstelling met als titel Voest zorgt voor fronsende wenkbrauwen, vrolijkheid, schaterlachen, kortom; kostelijk vermaak.

Een van de hoogtepunten uit de carrière van Erwin Nyhoff is zijn samenwerking met de originele begeleiders van Elvis, drummer DJ Fontana en gitarist Scotty Moore. Vele, veelal geheim gebleven, verhalen over het leven ‘on the road’ met de grote helden uit de Rock ’n’ Roll deelden ze met hem. Van Scotty Moore heeft Erwin een gesigneerde gitaar waarop hij het geluid zal laten horen zoals Elvis het gewild zou hebben.

Vrijdag 16 december 20.15 uur: Nathalie Baartman in de cabaretvoorstelling Voest. 
Zaterdag 17 december 20.15 uur: Erwin Nyhoff in de muziekvoorstelling Kings of Rock ’n Roll.
Kaarten zijn te koop via de website: www.theatercarrousel.nl

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.