Home / avereest besluit 2016 met winst op angelslo

avereest besluit 2016 met winst op angelslo

Kevin Buiter was de speler die het eerst voor gevaar zorgde met een afstandsschot waarop de keeper wist te redden. Slechts twee minuten later had de doelman van de gasten geen passend antwoord op een schot van Erik Wencker. Op de zijkant van het zestienmeter gebied kon Wencker voorgeven of voor eigen succes kiezen. Dat laatste werd gekozen, met succes. Zijn schot in de verre hoek betekende de opening van de score: 1-0.

Kort hierna was Wencker weer gevaarlijk middels een schot, nu vloog de bal hoog over. Een minuutje later scheerde een schot van Bart Koster een meter naast. Vervolgens vloog een voorzet van Wouter Nouwels bijna in de verre kruising.

Na een kwartier kwamen de gasten aan hun eerste kans, met een schot over het doel van Dirk Bunk. Avereest was weer gevaarlijk met scherpe voorzetten van respectievelijk Wouter Nouwels en Erik Wencker. De 34e minuut was goed voor het hoogtepunt van de wedstrijd. Met een uiterst fraaie hakbal stuurde Marcel Dijk Bart Koster de hoek in. Bart leverde een hard schot op doel, maar de keeper verrichtte redding. De rebound viel voor de voeten van Marcel Dijk, ondanks dat hij achterover uitgleed op het natte veld, schoot hij de 2-0 in het halflege doel. Kort hierna ging een schot van Erik Wencker vanaf de zestien net naast.

Drie minuten voor rust werd al de eindstand op het scorebord gezet. Op een perfecte diepe splijtende steekbal van Marcel Dijk was Jurgen Visscher scherp. Met vier verdedigers in de achtervolging koerste hij op het doel af. Jurgen was op snelheid en met beheersing schoof hij de 3-0 voorbij de uitkomende keeper in het net. De wedstrijd was beslist.

In de tweede helft gebeurde er een stuk minder. Avereest nam gas terug en Angelslo kon geen vuist maken. Kevin Buiter had nog tweemaal een afstandsschot dat naast ging en Erik Wencker een volley die recht op de keeper belandde.

Met een verdiende overwinning gaat Avereest de winterstop in. 11 februari wordt de competitie hervat.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.