zwaar bevochten overwinning van dommerdieck

  D´Ommerdieck wist na 3 minuten raak te schieten, maar gelijk was daar het doelpunt van Noveas 1-1. .En zo werd er om de beurt gescoord tot 5-5. Noveas liep uit tot 5-7 en na 6-7 was de ruststand 6-9. Met vernieuwde krachten kwam d’Ommerdieck na rust uit de kleedkamer.

  Roel Kikkert scoorde 7-9. Maar gelijk was daar het antwoord van Noveas 7-10. Een wissel bij d’Ommerdieck. Robert Batterink verliet het veld voor zijn broer Jasper Batterink.

  D’Ommerdieck wist weer dichterbij te komen 9-10. Maar de tweepunten marge bleef bestaan 10-12, totdat Jasper Batterink en Carla Aalbers de stand op gelijke hoogte brachten 12-12.

  In de 11 minuut voor tijd bracht Martin Alteveer d’Ommerdieck op voorsprong 13-12.

  Daarna was er een publiekswissel. Carla Aalbers verliet het veld voor haar dochter Astrid.

  Robert Batterink bood haar bloemen aan en ook aan Kelly Hesselink. Zij gaan in het tweede team spelen. Met nog 5 minuten op de klok zorgde Noveas voor de gelijkmaker 13-13.

  Daarna aanvallend spel van beide teams. Noveas kreeg veel kansen en schoot alle ballen, maar die gingen helaas mis. In de derde minuut voor tijd schoot Miranda Huzen het winnende doelpunt raak 14-13. En wat Noveas ook probeerde in die laatste minuten het lukte niet.

  De eerste overwinning voor d’Ommerdieck.

  Doelpuntenmakers : Agnes Compagner 2x, Carla Aalbers 2x, Roel Kikkert 2x, Nienke Rijkeboer 2x, Martin Alteveer 2x, Miranda Huzen 2x, Stefan van veldhuizen en Jasper Batterink.

  Zaterdag 19 november speelt d’Ommerdieck in Akkrum tegen SIM om 15.40 uur.

   

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.