Home / zoektocht naar kerstgedachte met grootste kerstboom van ommen

zoektocht naar kerstgedachte met grootste kerstboom van ommen

Zodra de Goedheiligman vertrekt naar Spanje, plaatsen de vier ondernemers een zo groot mogelijke kerstboom voor het kantoor van Bouwbureau Jansman aan de Julianastraat. “Vorig jaar hebben we dit voor het eerst gedaan”, vertelt Jan Schuttert. “Het was een spontane actie, maar we kregen er veel positieve reacties op. Vooral de kerstgedachte op het bord bij de boom werd gewaardeerd.”

Het viertal heeft besloten dat de boom een traditie moet worden voor Ommen en roept de inwoners op om een passende kerstgedachte aan te dragen. “We hebben hiervoor speciaal een website in het leven geroepen waarop mensen hun kerstgedachte kunnen invullen”, meldt Schuttert. “De spelregels zijn simpel. Het moet een kerstgedachte zijn die actueel is en betrekking heeft op Ommen. De spreuk mag prikkelend zijn, maar het moet wel netjes blijven.”

De vier ondernemers vormen samen de jury en kiezen de mooiste spreuk uit. Die wordt dan geplaatst op een bord naast de boom. “We hopen er in de toekomst steeds meer mensen bij te betrekken die ons helpen met de boom op te tuigen of die er andere dingen bij verzinnen zoals bijvoorbeeld muziek of een levende kerststal”, besluit hij. Doe ook mee en vul jouw kerstgedachte in op www.ommerkerstboom.nl

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.