zoekplaatje van de week

    Met dank aan Ronald Bakker voor de uitgebreide informatie over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 9 november): Het bruidspaar Bakker-Jalving betreft mijn ouders: Koop (Koop) Bakker (Ommen, 16-3-1932) en Johanna Wilhelmina (Jo) Jalving (Ommen, 24-3-1942). Getrouwd op 2 december 1966 in het stadhuis aan de Markt in Ommen. Ze hebben drie kinderen. Bruidspaar en kinderen zijn altijd in Ommen blijven wonen. De bruidsmeisjes zijn twee nichtjes van de bruid, links: Karin Jalving (1962) en rechts: Marja Jalving (1963). Het bruidspaar kijkt uit naar het 50 jarig huwelijksjubileum op 2 december a.s., op dezelfde locatie alwaar exact 50 jaar geleden het huwelijk is voltrokken.

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.