Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Ronald Bakker voor de uitgebreide informatie over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 9 november): Het bruidspaar Bakker-Jalving betreft mijn ouders: Koop (Koop) Bakker (Ommen, 16-3-1932) en Johanna Wilhelmina (Jo) Jalving (Ommen, 24-3-1942). Getrouwd op 2 december 1966 in het stadhuis aan de Markt in Ommen. Ze hebben drie kinderen. Bruidspaar en kinderen zijn altijd in Ommen blijven wonen. De bruidsmeisjes zijn twee nichtjes van de bruid, links: Karin Jalving (1962) en rechts: Marja Jalving (1963). Het bruidspaar kijkt uit naar het 50 jarig huwelijksjubileum op 2 december a.s., op dezelfde locatie alwaar exact 50 jaar geleden het huwelijk is voltrokken.

Lees ook

160 gratis cursussen

OMMEN – Fotograferen, programmeren of de online marketing van je eigen webwinkel professioneel aanpakken? Leden …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Reacties met vermelding van archiefnummer BR0125 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

160 gratis cursussen

OMMEN – Fotograferen, programmeren of de online marketing van je eigen webwinkel professioneel aanpakken? Leden …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan het bruidspaar Keizer-Martens van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 26 oktober) voor de uitgebreide informatie: De bruidegom is Kornelis Willem Keizer, geboren 7 Oktober 1936 te Loppersum (Gr.). De bruid is Gerritdina Martens, geboren 27 maart 1935 te Ommen. Het bruidsmeisje is Karin v/d Broek, geboren 23 september 1963 te Eindhoven en de bruidsjonker is Paul Martens, geboren 24 juni 1964 te Zwolle. Het bruidspaar is op 28 september 1966 in Ommen gehuwd en heeft 24 jaar in Balkbrug gewoond. Beide werkzaam bij Rijksasiel Veldzicht in Balkbrug en wonen thans al weer 26 jaar in Ommen.

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0047, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

160 gratis cursussen

OMMEN – Fotograferen, programmeren of de online marketing van je eigen webwinkel professioneel aanpakken? Leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.