Home / zes keer goud voor kph ommen

zes keer goud voor kph ommen

 Om deze bekroning te krijgen moet een product voldoen aan een aantal strenge eisen en wordt het gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk geur en smaak. De jury bestaat uit keurmeesters en deskundige worstmakers. KPH heeft dit jaar meegedaan met onder andere de Rundercarpaccio van het Vechtdal Rund, Schnitzels, Kip Rollades, Halve Haantjes en Kip Gebraad. Alle zes de producten van KPH kregen GOUD waarvan ook nog eens drie maal GOUD met ster. Mooie bijkomstigheid is dat alle producten vrij zijn van Gluten, Lactose en E-nummers.

Vanwege de extra drukte die hierdoor is ontstaan houdt KPH dit jaar geen Indoormarkt, maar zijn zowel de winkel als ook de hal geopend van dinsdag 20 T/M vrijdag 23 december van 9 tot 16 uur en zaterdag 24 december van 8 uur tot 16 uur. Voor al uw Kerst gerechten, Gevulde Kalkoenen of Rollades, Kruiden en bijgerechten.

En de Koffie staat klaar….. en natuurlijk heeft KPH wel de hele week de jaarlijkse super actie met de verrassingspakketten twv €25,- tijdens deze hele week voor € 15,-  

Lees ook

Vechtdal Brouwerij zoekt deelbestelauto

DALFSEN – Stichting Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij in Dalfsen is op zoek naar een kleine bestelauto …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.