Home / welness avond voor mantelzorgers in dalfsen

welness avond voor mantelzorgers in dalfsen

Op uitnodiging van Zorgcafé Dalfsen hebben Gerrie Eikenaar, Yvette Journée, Ria Land en Chantal Zwakenberg belangeloos hun medewerking toegezegd aan deze fantastische ontspanningsavond.

Gerrie Eikenaar van ’t Keerpunt, laat je op deze avond genieten van een ontspannende voetreflexzonemassage. Zij heeft in Dalfsen een eigen praktijk waar zij Voetreflexzonetherapie, Dorn-therapie, Manuele lymfedrainage en Dyslexie behandelingen geeft.
www.praktijkkeerpunt.nl
info@praktijkkeerpunt.nl

Yvette Journée, pedicure en schoonheidsspecialiste met een eigen praktijk in Dalfsen. Pedicure- & schoonheidssalon De Vlinder, een alles in één salon voor gezicht en voeten met als doel, JE GOED VOELEN. Op de wellness avond kun je bij haar terecht voor een make-up of advies hierover. Een kleurtje op de nagels (van de handen in dit geval) is ook een optie.
Wil je meer weten over huidverzorging: ook dat is mogelijk.
devlinder.yj@gmail.com

Chantal Zwakenberg, sinds januari 2015 eigenaar van Beautysalon Papillon Violet, heeft ervoor gekozen om een low budget salon te openen omdat iedereen een moment voor zichzelf verdient! Zij biedt deze avond een hand/arm massage of een ontspannende hoofdhuidmassage aan.
www.beautysalon-papillonviolet.nl
Beautysalonpapillonviolet@gmail.com 

Ria Land heeft een eigen Pedicurepraktijk en verzorgt op de wellness avond een ontspannende voetmassage, eventueel in combinatie met een Butter & Sugar Scrub. Of een heerlijke verwarmende paraffine behandeling voor je handen. Het motto in haar praktijk is: TIJD, RUST EN AANDACHT.
rialand44@live.nl

Zij en de vrijwilligers van Het Zorgcafé Dalfsen hebben er zin in, hopelijk mogen zij jullie ontmoeten tijdens deze ontspanningsavond op 24 november van 19.00 tot 22.00 uur in Zorgcafé Dalfsen aan de Wilhelminastraat 19.

Lees ook

Geen Sinterklaasintocht in Dalfsen

DALFSEN – Met nog minder dan een maand te gaan tot de landelijke intocht van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.