Home / vv avereest speelt thuis tegen hekkensluiter nkvv

vv avereest speelt thuis tegen hekkensluiter nkvv

Avereest staat onderin de middenmoot van de ranglijst. Vorige week verloor VVA met 4-2 in Havelterberg van nummer twee FDS. De uitslag was wat geflatteerd, Avereest bood met goed spel stevig verzet. VVA is gezakt naar de achtste plaats van de stand. Desondanks is het voetbal van de tricolores vaak beter dan deze positie doet vermoeden.

De tegenstander van komende zaterdag, Nieuw Krimse Voetbal Vereniging, is de rode lantaarndrager van de competitie. Na zeven wedstrijden staat het nog op nul punten, met een doelsaldo van 4 voor en 38 tegen.

Het is zaterdagmiddag aan Avereest om weer een wedstrijd om te zetten in drie punten. Ook al staat de komende tegenstander stijf onderaan, van onderschatting mag geen sprake zijn. VVA heeft de laatste twee wedstrijden verloren en moet weer stijgen op de ranglijst.

De wedstrijd VV Avereest – NKVV begint om half drie op Sportpark De Balk in Balkbrug.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.