Home / vrouwencabaret twee recht twee averecht in ommen

vrouwencabaret twee recht twee averecht in ommen

De dames Alie, Julia, Lucina en Janet zullen ons een verrassende avond verzorgen met hun cabaretprogramma ‘Ongemak’. Met een knipoog en een kwinkslag wordt het leven van alle dag op de hak genomen. Ook serieuze actualiteiten worden niet uit de weg gegaan.

Men heeft alles zelf geschreven en gecomponeerd en ook het licht en geluid wordt door hun verzorgd. In grote lijnen ligt het programma vast maar geen avond is hetzelfde. Zorg dat je deze avond niet mist en neem mensen mee die ook graag lid willen worden van Oll Ommer.

Lees ook

Nieuwjaarsreceptie USV: niet in de kantine, maar voor de buis

‘Als we niet fysiek kunnen feesten, dan doen we het anders.’ NIEUWLEUSEN – “Het zal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.