Home / visspeciaalzaak dalfijn viert 10 jarig bestaan

visspeciaalzaak dalfijn viert 10 jarig bestaan

Op 1 december is het op de kop af tien jaar geleden dat Gert-Jan en zijn echtgenote Marloes de winkel aan het Kerkplein 1 openden. “We hadden een bestaande visspeciaalzaak overgenomen en wilden die winkel nieuw leven inblazen. Daarom zijn we ons wat meer gaan richten op de verkoop van zelfgemaakte producten zoals wraps, salades, zalmrollades, kabeljauwburgers en de verkoop van saladeschotels en hapjesschotels.”

En met succes, de winkel beschikt inmiddels over een grote, vaste klantenkring. “Wat wel leuk is voor onze vaste klanten is dat zij beloond worden. Wij werken namelijk met een spaarpas. Door punten te sparen kan je een leuke korting krijgen op diverse visproducten”, zo vertelt Gert-Jan.

Hij benadrukt nog maar eens: “Onze vis is dagvers! Die haal ik namelijk elke dag zelf op bij onze groothandel in Spakenburg. Het is leuk om alles zelf te doen! Ook het ontwikkelen van nieuwe producten is iets wat ik zelf graag doe. De respons die je dan op die producten krijgt, is zó leuk! Aan het contact met de klanten beleef ik elke dag dan ook veel plezier.”

De ondernemer blijft niet stilzitten. Zo is vorig jaar in de winkel nog een kleine bar met zitplaatsen gerealiseerd, waar klanten op hun gemak kunnen zitten om hun vis op te smikkelen. Voor de winkel is een terras ingericht, dat de toeristen zomers weten te vinden. Jaarlijks komen dezelfde gasten terug. “En binnenkort krijgen we nieuwe bedrijfskleding”, zo besluit Gert-Jan met een gulle glimlach.

Tijdens de jubileumdagen op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 december krijgen alle klanten van Dalfijn een leuke attentie mee. Bovendien ontvangt men bij een aankoop boven de 10 euro een overheerlijke feestsalade! Speciaal voor de kinderen is er een kleurwedstrijd.

Met trots serveert Dalfijn het ‘Trechterbekermenu’, waarmee op ludieke wijze wordt ingespeeld op de spectaculaire archeologische vondsten in Ooster Dalfsen. Dit menu bestaat uit een rijk gevulde  beker met overheerlijke kibbeling, friet en saus. Voor meer informatie zie de advertentie elders in deze krant.

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.