Home / venijn zit in de staart bij den ham tegen ozc

venijn zit in de staart bij den ham tegen ozc

Op de eigen vertrouwde Rohorst begon Den Ham beter aan de wedstrijd. Na een kwartiertje zwijnden de bezoekers en sprong een schot van Louis Vijfhuizen via de paal het veld weer in. Roy Zorgdrager was de aangever, die even daarna de klus zelf klaarde. Het leek een actie afgekeken van Arjen Robben. Vanaf rechts koers zetten naar binnen en uithalen met links, met fataal gevolg. Mark Bennemeer moest het hoofd buigen. Verder liepen de bezoekers uit Ommen geen schade op. 1-0 halverwege, nog van alles mogelijk.

Langzaam maar zeker groeide OZC in het duel. Echte grote kansen bleven echter uit. De elf van Arjan Veurink bleven in de wedstrijd en hadden opnieuw geluk nadat Michel Kamphuis de paal vond in plaats van het net. Met nog vier minuten voor de boeg viel eindelijk de gelijkmaker. Rik Jan de Groot tekende voor de 1-1. Een goal met een buitenspelluchtje, maar arbiter Bakker ging niet in op het vlagsignaal van ‘de grens’ uit Den Ham. In de daaropvolgende aanval raakte Melvin Hallink doelman Bennemeer aan het hoofd en lag het spel enige minuten stil. Het was de inleiding voor een even zinderende als bizarre slotfase.

In de extra tijd deed Peter Noordergraaf de thuisaanhang schreeuwen van vreugde nadat hij een voorzet van Thomas Remmink promoveerde tot doelpunt. Nauwelijks uitgejuicht dompelde Floris Buitenhuis de feestvierders in rouw en was de euforische stemming op slag verdwenen. 2-2, dik in blessuretijd, nou fluit maar af dan.

Oké, laatste corner. Melvin Hallink slingerde het leer voor de pot, waar Rane Kootstra koppend alles en iedereen die geel was te slim af was, inclusief sluitpost Bennemeer. 3-2, Den Ham in extase, OZC kwam sneu weg. Hoewel de slotfase bizar verliep ging de zege naar de ploeg die daar gezien het wedstrijdbeeld wel het meest recht op had. 

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.