Home / usv koploper na winst op wacker

usv koploper na winst op wacker

Op de eclatante overwinning van USV op de mannen uit de De Wijk viel eigenlijk weinig af te dingen. Afgemeten aan de kansen had het in de rust al zomaar 4-2 voor de thuisploeg kunnen staan. Het bleef echter bij een treffer van Leon Kooiker, één van de uitblinkers, die in de 13e minuut attent reageerde op een schot van jubilaris Mathijs van Faassen (250e wedstrijd) die doelman Daan Dekker niet onder controle kon krijgen, 1-0.

Na de pauze werd de wedstrijd al gauw beslist toen Kooiker in de 47e minuut een voorzet van Ron Meijerink keurig afrondde, 2-0. Een minuut later kon Kooiker binnen het strafschopgebied uitsluitend door een overtreding gestuit worden. De door arbiter Dekker uit Epe toegekende strafschop werd door Sander Schaeffer feilloos verwerkt, 3-0.  

Ondanks dat Wacker na deze dubbele domper in de wedstrijd probeerde terug te komen bleef USV de lakens uitdelen. Door een ongelukkig eigen doelpunt van Wacker werd de voorsprong in de 79e minuut vergroot naar 4-0 voor de Nieuwleusenaren. Ruben Roescher was hierna nog dicht bij een ‘eretreffer’ voor Wacker maar zijn schot belandde op de paal. Uiteindelijk bepaalde Meijerink, na een assist van Kooiker, in de slotfase de eindstand op 5-0.

Zondag gaat USV op bezoek naar Oranje Zwart. De wedstrijd op sportpark De Bovenboer in Wanneperveen begint om 14.00 uur.

Lees ook

Extra inzet aanpak drugs en georganiseerde criminaliteit (ondermijning) in Dalfsen

Nieuw Damoclesbeleid stelt burgemeester in staat gebouwen te sluiten bij aanwezigheid, gebruik of verhandelen drugs; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.