Home / twintig organisaties handelen tijdens eerste editie beursvloer ommen

twintig organisaties handelen tijdens eerste editie beursvloer ommen

Het doel van de beursvloer is om op laagdrempelige wijze vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar te brengen om daarmee de kracht van de lokale samenleving in Ommen te versterken. Zo ontstaan nieuwe contacten en leren ondernemers ook het maatschappelijke veld kennen.

Gesloten portemonnee
Tijdens de maatschappelijke beursvloer wisselen bedrijven en vrijwilligersorganisaties met gesloten portemonnee onderling diensten en middelen uit. Zij hebben tijdens de Beursvloer Ommen anderhalf uur de tijd om met elkaar te bespreken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Uiteindelijk is het bedoeling dat er zoveel mogelijk matches tussen vraag en aanbod tot stand komen.

Lees ook

De afhaalbieb tijdens de lockdown

Directeur Bruggeman hoopt op ‘een revival van het geschreven boek’ DALFSEN – In verband met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.