stoere ondernemende vrouwen organiseren female event in nieuwleusen

  “Vrouwen zitten nooit stil,” zegt Petra Massier van Haar & Mode Petra uit Nieuwleusen. “Daarom houden we het Event ook op maandagavond, op andere avonden zijn we vaak druk bezet. Het is een evenement voor en door vrouwen.” 

  Samen met Rolien Wolf en Kuima Duyst nam Petra anderhalf jaar geleden het initiatief om de regionale netwerkgroep van vrouwelijke ondernemers op te richten. Sindsdien hebben zich zo’n 50 vrouwen aangesloten en komen ze regelmatig bij elkaar, steeds in een ander bedrijf in Nieuwleusen, Dalfsen Hardenberg, Ommen en omgeving. 

  Het belangrijkste doel is netwerken, leren van elkaars ervaringen, nader kennismaken en van daaruit samenwerken, elkaar handel gunnen en vraag bundelen. Het hoogtepunt van het jaar is het Female Event, waar vrouwen uit de wijde regio komen voor een avond ontspanning, plezier, mode en beauty, maar ook voor meer zakelijke onderwerpen. “Het is voor de gezelligheid, maar ook om vragen te kunnen stellen en te zien wat er te koop is in de wereld,” zegt Massier.

  Zo’n 30 ondernemers presenteren zich: naast modezaken, een juwelier, lingerie, schoenen, lifestyle, kapsalons en fotografen, komt er ook een assurantiebedrijf, een reisbureau, een schoonmaakbedrijf en een uitvaartorganisatie, allemaal geleid door vrouwen, dat wel. Ook kunt u dit jaar kennismaken met yogalessen om geheel tot rust te komen. Daarnaast worden er de hele avond modeflitsen gehouden door de deelnemende bedrijven. De kers op de taart is natuurlijk de bruidsjurk. Een kaartje voor het Female Event kost vijf euro en daarmee heb je het lot voor meerdere prijzen, waaronder de hoofdprijs, in handen.

  Er is een grote verloting en ieder uur wordt er een prijs getrokken. De hoofdprijs, een make-over ter waarde van 250 euro, wordt getrokken om 21.30 uur. De vrouwen worden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Bovendien krijgen ze bij aanvang een goodybag die ze zelf kunnen vullen met producten die hen aanspreken tijdens de avond.

  Kaarten zijn o.a. te koop bij Kuima Belastingadviseurs en Mediation in Dalfsen en Petra Haar & Mode in Nieuwleusen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.