sportverkiezing ommen van start

  Op woensdag 25 januari 2017 organiseert de gemeente Ommen in theater Carrousel de jaarlijkse Sportverkiezing. Op deze avond worden de felbegeerde titels weer toegekend aan de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent en Sportpluim van 2016.

  Sporters in het zonnetje

  “Sport draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van onze inwoners, daarom dragen we als gemeente  sport en de sporters een warm hart toe”, vertelt wethouder Ko Scheele. “Met de jaarlijkse sportverkiezing zetten we die sporters, die het afgelopen jaar een bijzondere prestaties hebben geleverd, graag in het zonnetje. Er komt veel kijken bij sport en ik ben dan ook weer benieuwd naar de  inspirerende verhalen van deze sporters. We hopen dat veel inwoners sporters aanmelden voor de sportverkiezing 2016”, aldus wethouder Scheele. 

  Spelregels

  Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet sprake zijn geweest van een aansprekende sportprestatie, zoals het behalen van een kampioenstitel of een promotie. Sporters tot 16 jaar komen in aanmerking voor de titel sporttalent. De kandidaten of ploegen moeten in de gemeente Ommen wonen of gevestigd zijn. Tot slot moet de sportprestatie geleverd zijn tussen 1 november 2015 en 31 oktober 2016.

  Nomineren

  Sporters kunnen tot en met 28 november 2016 worden genomineerd door een e-mail te sturen naar sportverkiezingommen@ommen-hardenberg.nl met vermelding  van de categorie waarvoor de sporter genomineerd wordt en een toelichting waarom de sporter of sportploeg genomineerd wordt. Per categorie bepaalt een onafhankelijke jury welke drie genomineerden doorgaan naar de finale. Medio december worden de nominaties bekend en kunnen inwoners via www.sportverkiezingommen.nl stemmen op hun favoriete sporter of sportploeg. Op woensdag 25 januari 2017 worden de prijzen uitgereikt in theater Carrousel. 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.