sportieve strijd in de trefkoele

  Het sportevenement in De Trefkoele’ werd georganiseerd door Pieter Holtkuile, een stagiair van Landstede SportEve Salland, onderdeel van Projectbureau Salland. “Dit evenement is onder meer bedoeld om kinderen elkaar te laten ontmoeten en elkaars werelden te leren kennen”, zegt Pieter. Dat is gelukt en hij kijkt dan ook tevreden terug op een geslaagde middag vol sportplezier.

  Bewegingsonderwijs

  In het dagelijks leven is Pieter student Sport & Bewegen aan Landstede en hij geeft op veel plekken bewegingsonderwijs: “Deze ervaring kon ik mooi toepassen in de voorbereidingen van bijvoorbeeld de looprichtingen, de spellen en het aansturen van mijn medewerkers.”

  Projectbureau Salland

  Mensen die ook een evenement willen (laten) organiseren, kunnen een opdracht plaatsen op www.projectbureausalland.nl. Deze opdracht wordt dan net als de Dalfser uitwisseling georganiseerd door studenten van Landstede.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.