Home / sportieve strijd in de trefkoele

sportieve strijd in de trefkoele

Het sportevenement in De Trefkoele’ werd georganiseerd door Pieter Holtkuile, een stagiair van Landstede SportEve Salland, onderdeel van Projectbureau Salland. “Dit evenement is onder meer bedoeld om kinderen elkaar te laten ontmoeten en elkaars werelden te leren kennen”, zegt Pieter. Dat is gelukt en hij kijkt dan ook tevreden terug op een geslaagde middag vol sportplezier.

Bewegingsonderwijs

In het dagelijks leven is Pieter student Sport & Bewegen aan Landstede en hij geeft op veel plekken bewegingsonderwijs: “Deze ervaring kon ik mooi toepassen in de voorbereidingen van bijvoorbeeld de looprichtingen, de spellen en het aansturen van mijn medewerkers.”

Projectbureau Salland

Mensen die ook een evenement willen (laten) organiseren, kunnen een opdracht plaatsen op www.projectbureausalland.nl. Deze opdracht wordt dan net als de Dalfser uitwisseling georganiseerd door studenten van Landstede.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.