Home / sinterklaas op bezoek in marienberg en beerzerveld

sinterklaas op bezoek in marienberg en beerzerveld

Rond 13.00 uur zal Sinterklaas arriveren achter Café Mans tegenover buurtsuper Attent Telman. Of zijn paard, Americo, er ook bij is, is nog maar de vraag. Vorig jaar kwam de kindervriend uit het verre Madrid aan in een boot, wie weet komt hij nu wel op de fiets.

Na het ontvangst in Mariënberg vertrekt Sinterklaas en zijn gezelschap voor een rondrit door Beerzerveld en Mariënberg. De tour eindigt bij Camping de Pallegarste waar Sinterklaas en zijn pieten een ouderwets feestje gaan vieren. Natuurlijk zal een traktatie niet ontbreken.

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van SelfiePiet, de huisfotograaf van de Sint, dus kun je samen met Sinterklaas en Zwarte Piet op de gevoelige plaat als herinnering voor later.

Voor de oudere kinderen (groep 6 t/m 8) draait er in Kulturhus ’t samenspel in Beerzerveld een leuke en spannende film. Tevens reikt Sinterklaas hoogtspersoonlijk de prijzen uit aan de winnaars van de kleurwedstrijd. Kortom, genoeg te doen zaterdag 19 november in de anders zo rustige kanaaldorpen.

Lees ook

10e Vechtgenotenrit doorgeschoven naar 11 juni 2022

OMMEN – De organisatoren van de Vechtgenotenrit hebben besloten de 10e rit door te schuiven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.