Home / sfeervolle kerstfair in ommen

sfeervolle kerstfair in ommen

Het centrum zal worden omgetoverd tot een prachtig winter wonderland voor jong en oud! Naast de karakteristieke houten kerstkramen met kerst gerelateerde artikelen is er ook dit jaar weer fantastische entertainment. Onder andere een ijsbaan, levende kerstboom, diverse koren, kinderkoren en orkesten, een levende kerststal, springkussens, een kerst treintje die met kinderen door het centrum rijdt, een ballonnen kunstenaar en natuurlijk zullen de kerstman en de ijskoningin niet ontbreken… en er zijn heuse sneeuwkanonnen in het centrum.

De populaire ‘Minions’ figuren zullen u de gehele dag verwelkomen tijdens een bezoek aan het centrum. De jonge fans en liefhebbers kunnen zelfs met hun favoriete Minions op de foto! Wilt uw zoon of dochter ook meedoen aan de rebus winactie tijdens de kerstfair? Haal dan op 17 december vanaf 14.00 uur een rebusformulier op bij de speciaal ingerichte kraam in de Kruisstraat. De rebus puzzeltocht gaat door het centrum, bij diverse kramen zijn speciale kerstballen opgehangen met de rebusletters. Als de kinderen hun rebus formulier inleveren krijgen zij gratis cadeautjes! Er zijn 3 geweldige prijzenpakket van de Intertoys te winnen die worden verloot onder de ingeleverde rebussen.

De hervormde kerk is de gehele dag geopend en heeft een prachtig kerstprogramma samengesteld. 

Dit jaar voor de culinaire liefhebbers onder ons op de ‘Markt’ in Ommen opnieuw een proeverij georganiseerd door ‘Lekker Ommen’. Daar presenteren de diverse horeca ondernemers hun winterse lekkernijen en kunt u zich opwarmen met een heerlijk drankje. Er is een verwarmde sfeervolle tent waar ‘Lekker Ommen’ plaats vind. Hier kunt u tegelijkertijd optimaal genieten van uitzicht op het vechtpodium waar een muzikaal programma en diverse optredens plaats vinden. En de burgermeester komt een kerstverhaal vertellen.

Wist u het al? Het centrum van Ommen krijgt een nieuw station en deze zal officieel worden geopend en in gebruik worden genomen tijdens de kerstfair…  

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.