schaatser stokvisdennen pakt zilver op internationaal toernooi

  De jonge schaatsers zullen op deze vroege, winderige en natte ochtend extra blij geweest zijn dat de baan inmiddels al een paar jaar overdekt is. Loek reed een persoonlijk record van 1:06,79 op de 700 meter. Dat deed B-pupil Niels Wennemars uit Dalfsen ook op de 100 meter met 13,06, goed voor een vierde plaats op die afstand. Helaas voor hem diskwalificatie op de 500 meter.

  Wel een mooie vierde plaats allround voor de Zwolse D-pupil Britt van der Linden, zij kwam uit bij de oudere C-pupillen, net als D-pupil Luuk van de Pol uit Zwartsluis, die mooi achtste werd. A-pupil Bo Meijer, ook zij uit Zwolle, en B-pupil Britt Bijker uit Vinkenbuurt eindigden met een tiende plaats netjes in de middenmoot, met tijden (soms héél) dicht bij hun persoonlijke records.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.