Home / s v nieuwleusen verslaat elim

s v nieuwleusen verslaat elim

Op papier leken de gasten uit Elim een tegenstander die voor de ploeg van David Leeuw, die deze week zijn contract verlengde, niet te veel problemen moesten opleveren. Dit leek in de eerste fase van de wedstrijd ook het geval. S.V. Nieuwleusen domineerde het spel en creëerde een aantal mogelijkheden. Vooral Lars Grubben en Reinier Meijerink waren herhaaldelijk dichtbij de openingstreffer. Door handelend optreden van de doelman van de gasten en pech in de afronding bleef het verwachte doelpunt echter uit.

Geheel tegen de verhouding in waren het de gasten uit Elim die de 0-1 lieten aantekenen. Een forse tegenvaller voor de thuisploeg. De achterstand stond niet lang op het scorebord. Een goed genomen vrije trap van Mark de Weerd kwam via de keeper voor de voeten van Erwin Dijk. Hij bedacht zich geen moment en volleerde de bal in het vijandelijke doel.

Na rust een bleef het spelbeeld het zelfde. Nieuwleusen was de ploeg die het spel maakte en Elim beperkte zich vooral tot verdedigen. Net als voor rust waren het echter opnieuw de gasten uit Elim die op voorsprong kwamen. Een schot van afstand verdween via de binnenkant van de paal achter Timo Muller. Ook deze stand verdween weer snel van het scorebord. Een afstandsschot van Ruben Brinkman werd door de verdediging uit Elim van richting veranderd. Dit betekende de 2-2.

De thuisploeg bleef op zoek naar de overwinning. De ploeg liet zien dat ook hard werken punten op kan leveren. Met een halve omhaal zette Reinier Meijerink de thuisploeg voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Hoewel de grensrechter er anders over dacht, keurde de goed leidende scheidsrechter het doelpunt goed.

Lars Grubben zag even later helaas zijn harde werken niet bekroond met een doelpunt. Na een goede actie van opnieuw Reinier Meijerink lukte het hem net niet de bal over de doellijn te werken. In de slotfase gooide Mark de Weerd de wedstrijd definitief in het slot. De buitenspelval werd goed omzeild en Mark rondde doeltreffend af. Hij bepaalde de eindstand op 4-2. Hoewel het voetbal zaterdagmiddag niet altijd even goed was, liet de ploeg van David Leeuw zien over voldoende karakter en werklust te beschikken om ook deze wedstrijden in hun voordeel te beslissen. Door deze uitslag blijft S.V. Nieuwleusen koploper in de competitie. Zaterdag 12 november speelt S.V. Nieuwleusen opnieuw thuis. Vitesse ’63 uit Koekange is dan om 14.30u de tegenstander op sportpark ‘t Klaverblad.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.