rick voor straf naar de mac

  Ik ben blij dat er eindelijk meer aandacht komt voor dit idiote gedoe. Zelf stoor ik me al jaren aan die overdreven aandacht voor gezond eten. Collega’s die bakken sla mee naar hun werk nemen in plaats van een boterham met kaas. Mensen die rustig vier euro betalen voor een halfje speltbrood. Hou toch op met die flauwekul.

  Het lastige bij tieners is natuurlijk dat ze allemaal de beste selfie op Instagram willen hebben. En als het meisje met de fishlips en de strakke blokjesbuik zegt dat ze alleen nog maar crackers en groenteshakes neemt, laat ook de rest van de klas voortaan de boterham met kaas links liggen.

  Brood, kaas, zuivel, alles waarvan mijn moeder vroeger zei dat het goed voor je was, wordt genegeerd door de selfie-generatie. Als we zo doorgaan met die gezondheidswaanzin, krijgen we nog roetveegpieten die met chiazaadjes en snoeptomaatjes strooien in plaats van schuimpjes en pepernoten.

  Mijn kinderen zijn nog geen tieners en pakken alles wat ongezond is nog met beide handen aan. Maar ik hou ze in de gaten. Zodra ze selfies gaan maken met getuite lipjes, hun buik inhouden en liever een advocadoshake mee naar school nemen dan tijgerbrood met ham, dan gaan we voor straf uit eten bij McDonalds.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.