rick slapende bloemen

  Dat het eerste blaadje al viel nog voordat de haasjes achter kiezen waren, kon ik door de vingers zien. Maar dat de volgende dag drie bloemen op half zeven hingen, gaat er bij mij niet in. “Mooie en eerlijke rozen uit Afrika”, las ik bij de productbeschrijving. Ik denk dat de reis een beetje te lang voor ze is geweest.

  Ik las verder. “Onze rozen slapen. Zodra ze uit de biologisch afbreekbare verpakking worden gehaald worden ze wakker en zijn ze klaar voor een vaas.” Zulke teksten maken me dus echt woest. Het is gewoon een bos bloemen met een stuk plastic eromheen. En slapen of niet, het is gewoon kutkwaliteit.

  Het is voor een man al moeilijk genoeg om het zijn vrouw een beetje naar de zin te maken. Ik kan ook gewoon na een vermoeiende dag op mijn werk naar huis rijden, thuis mijn joggingbroek aantrekken en voor de tv gaan hangen. Maar dat doe ik niet. Ik doe moeite. En een beetje medewerking van de supermarkt zou geen kwaad kunnen.

  Eigenlijk weet ik niet of ik de volgende keer nog wel een tussenstop maak bij een bloemenafdeling van de supermarkt. Mijn romantische bedoelingen worden gewoon gesaboteerd en met een bloemetje kan dit niet meer goedgemaakt worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.