Home / postzegels saai scholieren witharen winnen er schoolreis mee

postzegels saai scholieren witharen winnen er schoolreis mee

Vandaag zijn 25 scholen verrast met de schoolreis, een element dat niet meer weg te denken is uit de Kinderpostzegelactie. Ieder jaar gaan kinderen fanatiek aan de slag om óf de hoogste omzet te behalen óf om de creatieve wedstrijd te winnen. In Witharen werd de prijs uitgereikt door burgemeester Boumans.

De Kinderpostzegelactie heeft dit jaar een bedrag van 9,3 miljoen euro opgebracht. Dit jaar heeft 80% van de scholen ervoor gekozen om de bestellingen te laten bezorgen. Kinderen hoeven de kinderpostzegels alleen maar te verkopen, PostNL levert de bestellingen af. De bestellingen worden vanaf 8 november bezorgd.

Lees ook

Inloopspreekuur OV in de Overkant

DALFSEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.