Home / ozc maakt vrije val na nederlaag in hellendoorn

ozc maakt vrije val na nederlaag in hellendoorn

Na vier ‘loze doppen’ op rij was het hoognodig tijd voor de bezoekers uit Ommen om weer eens een driepunter te pakken. Op papier lagen er zeker mogelijkheden. Hellendoorn is de minst productieve ploeg van 2H en had voor het duel met OZC slechts 7 goals op het conto staan. De thuisploeg wist echter dat het bij winst de concurrent uit het Vechtdal op de ranglijst voorbij ging. Er stond dus het nodige belang op dit duel.

“We begonnen goed”, diept Veurink uit zijn grijze massa. “Al in de tweede minuut scoorde Nicky van Rijn op aangeven van broer Bram.” Jasper Smeiltink neutraliseerde dit meevallertje. Rik Jan de Groot zette de gasten voor de tweede keer op een voordelige marge, maar wederom raakte OZC de voorsprong kwijt. “Jammer, het zag er best goed uit. Vanuit de omschakeling waren we een paar keer levensgevaarlijk.” Waar volgens zijn ploeg nog progressie in moet maken is lepigheid in de duels. En duelkracht.

Het kostte de geelzwarten dure punten. Thomas Claasen kopte vanuit een corner raak en was er verantwoordelijk voor dat de ruststand inging met 2-2. In de slotfase van de ontmoeting viel de beslissing. Het was Matthijs Verschuur die de Voordam deed ontploffen. Weer met een rake hoofdknik vanuit een hoekschop, 3-2. “Toch vond ik het een gelijkwaardig duel, met weinig echte kansen, dat vooral op het middenveld werd uitgevochten. Al zou je dat op basis van de score niet zeggen.”

Rechterrijtje 2H: IJVV 11-14, Den Ham 11-13, Hellendoorn 11-12, OZC 11-11, Be Quick ’28 11-10, ZAC 11-7 en Quick ’20 11-3. 

Lees ook

Joep Wennemars kwalificeert zich voor NK afstanden in Heerenveen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd op IJsbaan De Schegge in Deventer de IJsselcup verreden. Dalfsenaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.