ozc laat zich piepelen door be quick 28

  Na drie nederlagen op rij leek laagvlieger Be Quick ’28 een ideale tegenstander om het geschonden blazoen na drie opeenvolgende zeperds op te poetsen. De Zwolse ploeg had uit negen duels slechts vier puntjes weten te peuren en wisten alleen Quick ’20 onder zich te houden. Dat is na het duel tegen OZC nog steeds zo, maar de aansluiting is bewerkstelligt.

  Voor de geplaagde equipe van de jonge trainer Wilfred Westerhuis was Westbroek een ideaal kuuroord. De thuisploeg stond na een kwartier met 2-0 achter. Eric van Beek en Sertac Yilmiz waren de gevierde middelpunten. Hierna herpakten de elf van Arjan Veurink zich wel, maar het toch al niet al te grote overwicht leidde niet tot echt gevaarlijke situaties.

  Het spel was niet om over naar huis te schrijven. Slordig in de passing, sjok, sjok, traag ging het balletje van voet tot voet of werd pfff, knullig ingeleverd bij de tegenstander.

  Pas in het tweede bedrijf leken de geelhemden er serieus werk van te willen maken. Een kopbal van Floris Buitenhuis werd gekeerd door de lat en even later mocht Rik Jan de Groot van elf meter vrij aanleggen, na een op het oog onschuldig duelletje in de zestien. Het paste helemaal in het beeld van de mislukte middag, De Groot faalde hopeloos vanaf de stip.

  Toen in de slotfase Sander Aarten attent reageerde op een listig steekballetje en de 0-3 op het scorebord verdween was het gebeurd met de koopman, in dit geval OZC. Ook Floris Blom mocht nog een doelpunt meepikken tegen de uitgebluste thuisploeg. Eindstand 0-4.

  Rechterrijtje 2H: Den Ham 10-12, IJVV 10-11 (-4), OZC 10-11 (-8), Hellendoorn 10-9, ZAC 10-7 (-7), Be Quick ’28 10-7 (-9) en Quick ’20 10-3.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.