Home / opnieuw zege vrouwen asc62

opnieuw zege vrouwen asc62

Dat het een moeilijke middag ging worden was duidelijk. The Knickerbockers begonnen goed aan de wedstrijd zette ASC goed onderdruk en creëerde enkele kansjes. Maar ASC’62 scoorde al snel de 1-0  door prima aanval die diagonaal werd binnen geschoten door Eva Visscher. De vreugde was van korte duur want de Groningerse vrouwen maken al snel de gelijkmaker. Ook de 1-2 kwam er snel achteraan. Na ruim een half uur spelen nam ASC het heft in handen en kreeg diverse mogelijkheden op de gelijkmaker. Op slag van rust nam ASC nog een hoekschop, die door Iris Boesenkool perfect met haar hoofd, in het doel werd gekopt. Ruststand 2-2.

In de 2e helft had ASC’62 het betere van het spel en ging vol voor de overwinning en kreeg diverse mogelijkheden om te scoren maar de keepster uit Groningen stopte de kansen prima. Op het schot van Ingrid Lans had ze geen verweer en Ingrid schoot de 3-2 binnen. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg ASC een vrije schop net buiten het 16 meter gebied, deze werd mooi binnen geschoten door Susan Borger. Eindstand 4-2. Door deze mooie overwinning en door punten verlies van SC Stiens klimt ASC naar een 2e plek. de koploper Heerenveense Boys staan nog 3 punten voor op ASC’62.

Volgende week spelen de vrouwen van ASC’62 uit tegen De Weide uit Hoogeveen. Aanvang 15.00 uur.

Lees ook

Het Boek van de Week

Cormoran Strike is op bezoek bij zijn pleegouders, tevens oom en tante, in Cornwall. Hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.