ontbijt in pyjama op school in dalfsen kan alles

  Alle kinderen kwamen in hun nachtkledij en zonder thuis te hebben ontbeten naar school. Hier werd begonnen met het liedje ‘Bewegen is gezond’. Er werd gezongen en gedanst op de muziek. Toen iedereen alle spieren goed los had kregen de kinderen een plaatsje in het gebouw waar alles klaarstond voor een gezond ontbijt. De leerlingen lieten het zich goed smaken. 

  Belang van ontbijten
  CBS Sjaloom deed mee aan Het Nationaal Schoolontbijt om het plezier en belang van een gezond ontbijt te onderstrepen. Het Nationaal Schoolontbijt wil vooral dat kinderen en ouders van ontbijten een gewoonte maken. Ontbijten geeft energie, levert belangrijke voedingsstoffen, helpt de stoelgang en laat kinderen minder snel naar ongezonde tussendoortjes grijpen. En het is natuurlijk is heel gezellig om samen te ontbijten.

  Tijdens Het Nationaal Schoolontbijt van 7 tot en met 11 november ontbijten zo’n 520.000 kinderen gezamenlijk op 2.720 scholen in het hele land. Albert Heijn in Dalfsen zorgde voor de ontbijtpakketten op Sjaloom. Met speciaal lesmateriaal leerden de kinderen meer over het belang van een gezond ontbijt als start van de dag. De kinderen kregen ook folders mee voor hun ouders met allerlei handige ontbijttips.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.