nipte nederlaag voor avereest

  Avereest was voorafgaand aan het duel van vanmiddag de nummer zeven van de ranglijst in de zaterdag 4e klasse D. Het kreeg in eigen huis bezoek van DKB wat de nummer vijf was in 4D met slechts één punt meer. Vanmiddag kon Avereest bij winst dus klimmen op de ranglijst, wat ook nodig was om de aansluiting met de bovenste ploegen niet volledig te verliezen.

  Beide ploegen hielden elkaar lang in evenwicht op sportpark De Balk en kwamen in de eerst helft niet tot scoren. In de tweede helft werd binnen het uur nog net de ban gebroken maar helaas voor Avereest waren het de bezoekers die het net vonden. Berny Renker bracht namens DKB de bezoekers op een 0-1 voorsprong in de 59e minuut.

  In het restant van het duel kon Avereest geen gelijkmaker forceren waarmee het de drie punten aan DKB moest laten. Het verschil tussen beide ploegen wordt hiermee dus vergroot naar vier punten en Avereest is voorlopig de aansluiting met de top vijf kwijtgeraakt. Volgende week gaat Avereest op bezoek bij SCN, de huidige nummer vier van de ranglijst.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.