Home / nipt verlies voor tsa volleybalteam

nipt verlies voor tsa volleybalteam

In de eerste set bleek al snel dat beide teams bijzonder goed aan elkaar gewaagd waren. Over en weer werden de punten gescoord en er werden amper fouten gemaakt. Met name Gerard Olde en Menno Menzo lieten zich aan de zijde van TSA niet onbetuigd en scoorden regelmatig met snoeiharde smashes. De strijd ging vrijwel tot het eind gelijk op, maar het was uiteindelijk Nieuweroord dat met 24-26 aan het langste eind trok.

De tweede set leek in eerste instantie een kopie te worden van de eerste. Ook nu ging het vrijwel gelijk op tot het midden van de set. Maar plotseling gaf TSA extra gas en liep weg van de tegenstander. Een goede servicebeurt van Jack Hoogeveen was daar zeker mede debet aan. De set werd verdienstelijk gewonnen met 25-16.

Ook in de derde set was het ongemeen spannend. Opnieuw lieten beide teams zich van de beste kant zien en over en weer werden fraaie punten gescoord. De aanvoerders gebruikte alle time-outs om de spanning in hun teams te beteugelen, want het kwam er in de laatste vijf minuten echt op aan. Maar helaas voor TSA trok Nieuweroord ook nu de set naar zich toe en won deze opnieuw met 24-26.

Lees ook

Aanvragen mantelzorgwaardering 2021

Gemeente Dalfsen waardeert inzet van de mantelzorgers met ‘Mantelzorgwaardering 2021’ DALFSEN – De gemeente Dalfsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.