nieuw bestemmingsplan voor alle kernen in gemeente dalfsen

  Het bestemmingsplan gaat over het grondgebied van alle kernen van de gemeente Dalfsen, inclusief bedrijventerreinen. In het nieuwe bestemmingsplan heeft ieder perceel een bestemming gekregen. Per bestemming is geregeld op welke manier percelen en de opstallen gebruikt mogen worden en wat er gebouwd mag worden.

  Het eerste ontwerp van de herziene bestemmingsplannen ligt van 16 november tot en met 28 december ter inzage in het gemeentehuis in Dalfsen en in de servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld. Daarnaast wordt dinsdag 22 november van 14.00 tot 20.00 uur een inloopbijeenkomst gehouden in het gemeentehuis. 

  Thuis bekijken
  Het voorontwerp van dit bestemmingsplan thuis bekijken? Dat is mogelijk per 16 november op www.ruimtelijkeplannen.nl. Navigeer op deze website naar ‘een plan bekijken’ > ‘bestemmingsplannen’ > ‘ID’ > en vul daar identificatienummer ‘NL.IMRO.0148.Kernen2016’ in.

  Reageren
  Schriftelijke reacties met vragen of opmerkingen kunnen verstuurd worden naar: college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, bestemmingsplan kern Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen, of door het reactieformulier op www.dalfsen.nl in te vullen. Reacties op het voorontwerp van het bestemmingsplan worden verwerkt en er wordt een ontwerp bestemmingsplan opgesteld.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.