Home / nieuw bestemmingsplan voor alle kernen in gemeente dalfsen

nieuw bestemmingsplan voor alle kernen in gemeente dalfsen

Het bestemmingsplan gaat over het grondgebied van alle kernen van de gemeente Dalfsen, inclusief bedrijventerreinen. In het nieuwe bestemmingsplan heeft ieder perceel een bestemming gekregen. Per bestemming is geregeld op welke manier percelen en de opstallen gebruikt mogen worden en wat er gebouwd mag worden.

Het eerste ontwerp van de herziene bestemmingsplannen ligt van 16 november tot en met 28 december ter inzage in het gemeentehuis in Dalfsen en in de servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld. Daarnaast wordt dinsdag 22 november van 14.00 tot 20.00 uur een inloopbijeenkomst gehouden in het gemeentehuis. 

Thuis bekijken
Het voorontwerp van dit bestemmingsplan thuis bekijken? Dat is mogelijk per 16 november op www.ruimtelijkeplannen.nl. Navigeer op deze website naar ‘een plan bekijken’ > ‘bestemmingsplannen’ > ‘ID’ > en vul daar identificatienummer ‘NL.IMRO.0148.Kernen2016’ in.

Reageren
Schriftelijke reacties met vragen of opmerkingen kunnen verstuurd worden naar: college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, bestemmingsplan kern Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen, of door het reactieformulier op www.dalfsen.nl in te vullen. Reacties op het voorontwerp van het bestemmingsplan worden verwerkt en er wordt een ontwerp bestemmingsplan opgesteld.

Lees ook

Het Boek van de Week

Cormoran Strike is op bezoek bij zijn pleegouders, tevens oom en tante, in Cornwall. Hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.