Home / jonge judokas doen ervaring op in dalfsen

jonge judokas doen ervaring op in dalfsen

Het doel van deze toernooien is om jonge, beginnende wedstrijdjudoka’s op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het deelnemen aan wedstrijden.  Zaterdag 19 november was het in De Trefkoele+ in Dalfsen de beurt aan de judoka’s van 6 tot en met 8 jaar met een witte of gele band. In totaal betraden ruim 40 judoka’s de tatami om in een ongedwongen sfeer een aantal partijtjes te judoën.

Omdat  plezier, deelnemen en ervaring opdoen voorop staat, krijgt iedereen na afloop een mooie medaille mee naar huis. Ook de deelnemers van Sportcentrum Emsland; Bjorn, Bo, Bram, Daan, Dominique, Mart, Mieke, Mike, Nanne, Sanne, Sarah, Sem en Silas, gingen met een schat aan ervaring en een medaille huiswaarts.

Het volgende opstap-toernooi vindt 10 december plaats, wederom in de Trefkoele+ in Dalfsen. Deze keer zijn het echter de judoka’s van 9 tot en met 11 jaar die hun beste beentje voor mogen zetten. 

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.