Home / hhc na zege van laatste stek af

hhc na zege van laatste stek af

HHC Hardenberg boekte vorige week de eerste zege van het seizoen en ging vanmiddag op jacht naar een passend vervolg. Tegenstander van vanmiddag was Jong Vitesse dat op bezoek kwam naar De Boshoek in Hardenberg. In Jong Vitesse trof hekkensluiter HHC een tegenstander uit de middenmoot van de 2e Divisie, namelijk de nummer acht van de ranglijst na elf wedstrijden spelen.

HHC kreeg al snel na het beginsignaal een fikse domper te verwerken. Na iets meer dan een minuut spelen was het al raak voor Jong Vitesse dat de score opende via Lassane Faye: 0-1. Halverwege de eerste helft slaagde HHC er echter in om de stand weer gelijk te trekken. In de 25e minuut schoot Mark Veldmate de 1-1 op het scorebord. Met deze 1-1 tussenstand zochten beide teams twintig minuten later ook de kleedkamer op.

[tweetwidget type=”single” query=”794901604864577536″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Na de rust speelde zich een, tot het einde toe, spannend duel af op een sfeervol De Boshoek. De Hardenbergse toeschouwers konden in de 69e minuut voor de tweede keer juichen toen Glenn Kobussen de thuisploeg voor het eerst op voorsprong bracht: 2-1. Tot in de blessuretijd bleef het nog spannend in Hardenberg, pas in de 94e minuut kwam aan alle onzekerheid een eind. Toen schoot Johan Wigger namens HHC een vrije trap tegen de touwen waarmee hij voor de 3-1 eindstand zorgde.

[tweetwidget type=”single” query=”794924090385694720″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Na vorige week dus wederom een zege voor HHC Hardenberg, dat hiermee een plekje stijgt op de ranglijst en van de hatelijke laatste stek af is. Het passeert namelijk Jong FC Twente dat op bezoek bij Kozakken Boys met 2-0 onderuit ging. Volgende week gaat HHC op bezoek bij Koninklijke HFC, dat tot nu toe slechts één punt meer dan HHC heeft weten te sprokkelen, namelijk elf om tien.

Lees ook

Zorghotel Imminkhoeve overgenomen

LEMELE – De Imminkhoeve in Lemele, het zorghotel voor verblijf van zorgbehoevenden, is per 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.