Home / heel ommen bakt in de eigen droomkeuken van de lange

heel ommen bakt in de eigen droomkeuken van de lange

Advertorial

Arjan de Lange vertelt: „Het kloppend hart van iedere woning is de keuken. Daarom staan in onze showroom keukens die aan al die wensen voldoen. Stoer, landelijk, ambachtelijk of nostalgisch oud-Hollands, maar ook superstrak, greeploos, hoogglans of een combinatie van alles”.

Maatwerk voor ieder budget
De Lange Keukens ontwerpt iedere keuken in de stijl die perfect aansluit bij de wensen en de mogelijkheden van de klant. „Dat geldt niet alleen voor de uitvoering, maar ook zeker voor het budget” benadrukt Dick de Lange. „Natuurlijk hebben wij ook diverse merken (inbouw)apparatuur en een uitgebreide collectie fornuizen. Van super betaalbaar tot super-de-luxe”.

Actief team
Er worden regelmatig gratis kookdemonstraties georganiseerd om belangstellenden op de hoogte te houden van de allernieuwste kooktrends. Gery de Lange: „De komende tijd staat de stoomoven centraal in de demonstraties. Iedereen is welkom.

Op de vrijdagen 11 november en 9 december starten we om 19:00 uur. Op de zondagen 13 november en 11 december zijn geïnteresseerden welkom tussen 11:00 en 16:00 uur”. Ook hierbij kiest de Lange Keukens voor professionaliteit: alle demonstraties worden verzorgd door topkok Martin Lip van Culinair bij u Thuis.

Aanbiedingen
De showroom wordt voortdurend aangepast met keukens waar de nieuwste ideeën en materialen in zijn verwerkt. Dat betekent dat er altijd showroomkeukens voor een zeer scherpe prijs naar een nieuwe eigenaar mogen.

Bij de tijd: online shop
Door de hele showroom worden er sfeervolle accessoires gebruikt. Maar ook voor pannen, servies, en diverse kado-artikelen waaronder Lampe Berger huisparfums bent u hier op het juiste adres. De Lange Keukens maakt het de klant gemakkelijk: deze artikelen bestelt u eenvoudig achter uw eigen computer op www.delangeshop.nl, de spullen worden dan keurig thuis bezorgd.

De Lange Keukens vindt u aan de Eskampweg 4a in Ommen.

Lees ook

Hilbert Moerman wederom lijsttrekker van PvdA Ommen

OMMEN – PvdA Ommen heeft besloten om, na een jarenlange samenwerking met de afdeling Hardenberg, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.